• Οικολογικό αυτοκαθαριζόμενο πάνελ σκοποβολής παντός τύπου και διαμετρήματος πυρομαχικών φορητού οπλισμού

  Το αναφερόμενο σύστημα έχει επινοηθεί προκειμένου να χρησιμοποιείται σε πεδία βολής, όπου χρησιμοποιούνται ζωντανά πυρά. Η SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ είναι η πρώτη εταιρεία που παράγει ένα τέτοιο προϊόν για την ασφαλή και πραγματική εκπαίδευση των αξιωματικών της αστυνομίας, του στρατού αλλά
  και των πολιτών.

  Ποικίλα σενάρια εκπαίδευσης μπορεί να προγραμματιστούν στην επιφάνεια του πάνελ. Ο σχεδιασμός αυτού του συστήματος δεν επιτρέπει τον εξοστρακισμό των βολίδων και των θραυσμάτων, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την πλήρη σύνθλιψη της βολίδας που, εισάγεται σε αυτό από οποιαδήποτε γωνία πρόσκρουσης και από οποιαδήποτε απόσταση βολής, με αποτέλεσμα την αποτροπή διαφυγής των θραυσμάτων προς τα πίσω.

  Το οικολογικό αυτοκαθαριζόμενο πάνελ σκοποβολής είναι αδιάτρητο και χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση σκοποβολής σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους, όπου χρησιμοποιούνται πραγματικά πυρά, επιτυγχάνοντας την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εξοστρακισμού των βολίδων. Τα υπολείμματα αποσύνθεσης που εισέρχονται εντός του πάνελ, συγκροτούνται και αποβάλλονται από το κάτω μέρος του, με αποτέλεσμα τον αυτοκαθαρισμό του.

  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πίνακας εξάσκησης σκοποβολής σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους, όπως σε σπίτια, γραφεία, πεδία βολής, καθώς επίσης και για την εκπαίδευση της αστυνομίας, του στρατού, της Πολεμικής Αεροπορίας, του ναυτικού και τις ειδικών δυνάμεων.

  b m e
  SOUKOS ROBOTS ABEE - ΑΡ. ΓΕΜΗ: 26555340000
  Copyright © 2023 www.soukosrobots.gr