• Το αυτοκινούμενο σκοπευτήριο  είναι ένα ευέλικτο κλειστό πεδίο βολής και μια εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές εγκαταστάσεις σκοπευτηρίου. Είναι ένα αυτόνομο κινητό σκοπευτήριο που ενσωματώνει τέσσερις (4) θέσεις βολής και δυνατότητες προσομοίωσης και κατάρτισης για να δώσει μία συνολική ευέλικτη λύση.

  Το  αυτοκινούμενο σκοπευτήριο είναι ασφαλές βαλλιστικά και είναι εξοπλισμένο με συστήματα και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τέσσερεις θέσεις βολής με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για σκοπευτήρια. Το σκοπευτήριο είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικά διαμορφωμένο κοντέινερ υψηλής τηλεσκοπικής ικανότητας, εξοπλισμένο με υδραυλικά συστήματα για την τελική διαμόρφωση με τηλεσκοπική προέκταση και ανά πλάτος και ανά μήκος της κάθε σειράς. Αυτή η τηλεσκοπική ρύθμιση παρέχει μια υψηλή τεχνολογία στο πεδίο βολής που μπορεί να αναπτυχθεί πολύ γρήγορα.

  Είναι ειδικά σχεδιασμένο και πλήρως εξοπλισμένο με αίθουσα συνεδριάσεων στο πίσω μέρος του, ώστε να  παρέχει αρκετό χώρο για εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους να συζητήσουν τα σενάρια. Στην επιλογή του αυτοκινούμενου σκοπευτηρίου  ML-9800L15 με τέσσερεις (4) θέσεις βολής και συνολικού μήκους 15m η αίθουσα συνεδριάσεων έχει μήκος 3m, ενώ στην επιλογή του αυτοκινούμενου σκοπευτηρίου ML-9800L25 με τέσσερεις (4) θέσεις βολής  και συνολικού μήκους 30m η αίθουσα συνεδριάσεων έχει μήκος 5m.

  Είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον “πράσινο” σκοπευτήριο με ενσωματωμένο εξαερισμό, Σύστημα Ανακύκλωσης Αέρα και Συστήματα Κλιματισμού με φίλτρο αέρα και έλεγχο για την εξάλειψη του μολύβδου και του καπνού από τις βολές.

  Το σύστημα αυτό σας δίνει την δυνατότητα να έχετε ένα  εξειδικευμένο σκοπευτήριο χωρίς την ανάγκη οικοδόμησης εγκαταστάσεων.
  Η Εταιρεία Soukos Robots Α.Β.Ε.Ε έχει την τεχνογνωσία και την τεχνολογία για την κατασκευή κινητού εξοπλισμού που μπορεί να μετακινηθεί γρήγορα σε οποιαδήποτε θέση σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους. Ο εξοπλισμός μας λειτουργεί επί τόπου, εξαλείφοντας την ανάγκη για σταθερές εγκαταστάσεις και κτίρια.

   

  b m e
  SOUKOS ROBOTS ABEE - ΑΡ. ΓΕΜΗ: 26555340000
  Copyright © 2023 www.soukosrobots.gr