• Ο Οικίσκος Εκπαίδευσης που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την SOUKOS ROBOTS SA είναι ένας εξομοιωτής εκπαίδευσης σε μορφή οικίσκου ή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις (π.χ. όχημα, αεροπλάνο, κλπ.) με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες εκπαίδευσης όλων των στρατιωτικών δυνάμεων. Παρέχει τη δυνατότητα εκτέλεσης ποικίλων εκπαιδευτικών σεναρίων με πραγματικά πυρά από πολύ μικρές  αποστάσεις.

  Κατασκευάζεται από ειδικά πάνελ απορρόφησης βολίδων για τη διαμόρφωση των εσωτερικών και/ή εξωτερικών πλευρών του οικίσκου
  (σύμφωνα με τις απαιτήσεις) παρέχοντας την δυνατότητα να απορροφούν εσωτερικά ή εξωτερικά πραγματικά πυρά διαμετρήματος μέχρι 7,62mm (εκτός από τα διατρητικά πυρομαχικά) από απόσταση 1μ (πυροβολώντας με όλους τους τύπους των όπλων).

  Τα πάνελ έχουν την ικανότητα να συνθλίβουν τις εισερχόμενες βολίδες και να τις απορροφούν στο εσωτερικό τους ώστε να αποτρέπεται ο κίνδυνος εξοστρακισμού και επιστροφής των βολίδων και θραυσμάτων.
   
  Ο οικίσκος αφορά μία στιβαρή κατασκευή, υψηλών αντοχών σε κρούση και τριβή, με υψηλή σταθερότητα ακόμα και κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες.

  b m e
  SOUKOS ROBOTS ABEE - ΑΡ. ΓΕΜΗ: 26555340000
  Copyright © 2023 www.soukosrobots.gr