• Ρομπότ περισυλλογής, μεταφοράς και εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών

  Πρόκειται για ένα αυτόματο ρομποτικό σύστημα περισυλλογής και μεταφοράς υπόπτων εκρηκτικών, χημικών & βιολογικών μηχανισμών σε ειδικό θύλακα αεροστεγώς ασφαλισμένο. Ο σχεδιασμός έχει γίνει έτσι ώστε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την ανίχνευση κάποιας εγκαταλελειμμένης αποσκευής, αυτή να περισυλλέγεται,να εγκλωβίζεται και να μεταφέρεται μακρυά από πολυσύχναστους σταθμούς συγκέντρωσης ανθρώπων,με κάθε ασφάλεια.

  Το ρομποτικό σύστημα ΗΡΑΚΛΗΣ είναι εφοδιασμένο με τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να παρέχει πλήρη ασφάλεια και υψηλή ευελιξία. Με την βοήθεια της κονσόλας χειρισμού και του συστήματος οπτικής επιτήρησης (οθόνες, έγχρωμες κάμερες CCD) μπορεί να οδηγηθεί από απόσταση στο ύποπτο αντικείμενο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

  Το σύστημα παράγεται σε δύο εκδόσεις. Στην πρώτη έκδοση ο κάδος τοποθέτησης του υπόπτου αντικειμένου περιστρέφεται έτσι ώστε το στόμιο του να αντικρίζει την ειδική θυρίδα εξασφαλίζοντας αεροστεγή κλείσιμο. Στην δεύτερη έκδοση ο κάδος παραμένει σταθερός με το στόμιο του προς τα επάνω.

   

  b m e
  SOUKOS ROBOTS ABEE - ΑΡ. ΓΕΜΗ: 26555340000
  Copyright © 2023 www.soukosrobots.gr