• Αυτοκινούμενο σύστημα περισυλλογής και μεταφοράς βλημάτων & αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών τύπου «Αχιλλέας»

  Το Αυτοκινούμενο Σύστημα Περισυλλογής και Μεταφοράς Βλημάτων & Αυτοσχέδιων Εκρηκτικών Μηχανισμών (Α.Ε.Μ.) τύπου «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» της εταιρείας SOUKOS ROBOTS ABEE αφορά ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα πάνω στο οποίο μεταφέρεται ένας ειδικών προδιαγραφών κάδος μέσα στον οποίο τοποθετούνται τα επικίνδυνα υλικά.

  Είναι ένα ειδικό ρομποτικό σύστημα κατάλληλο για την περισυλλογή, αποθήκευση και ασφαλή μεταφορά ύποπτων εκρηκτικών μηχανισμών. Προσφέρει πλήρη προστασία αστυνομικών και πολιτών από ακούσια έκρηξη, καθώς επιτυγχάνει την ασφαλή μεταφορά και καταστροφή των εκρηκτικών μηχανισμών και των ύποπτων αντικειμένων.

  Είναι ένα σύστημα κατάλληλα σχεδιασμένο και εξελιγμένο, το οποίο βρίσκει απόλυτα επιτυχείς εφαρμογές σε πολυσύχναστους σταθμούς μεταφοράς ανθρώπων για την προστασία αυτών καθώς και σε μεγάλου εύρους αποστολές παρέμβασης κάτω από συνθήκες επικίνδυνες για τους ανθρώπους.

   

   

   

  Το Αυτοκινούμενο Σύστημα Περισυλλογής και Μεταφοράς Βλημάτων & Α.Ε.Μ. τύπου «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» αποτελείται από ένα σφαιρικό δοχείο (κάδο), κατασκευασμένο από ειδικό υλικό, ικανό να αντέξει υψηλής ισχύος πιέσεις. Ο κάδος βρίσκεται σταθερά βιδωμένος με απόλυτη ασφάλεια πάνω σε μια ειδική βάση – πλαίσιο, κατάλληλου σχήματος, μεγέθους και αντοχών, ώστε να είναι δυνατή η προσαρμογή αυτής της βάσης με τον κάδο πάνω σε ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα. Ο κάδος βρίσκεται σε τέτοια θέση, ώστε το στόμιό του είναι προς το άνω μέρος. Στο πίσω μέρος του οχήματος είναι τοποθετημένος ένας τηλεσκοπικός ρομποτικός βραχίονας στο άκρο του οποίου βρίσκεται ειδική μεταλλική αρπάγη. Η όλη λειτουργία του συστήματος ρυθμίζεται μέσω ειδικής κονσόλας ελέγχου και χειρισμού.

  Λειτουργία και τεχνικές προδιαγραφές

  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

  b m e
  SOUKOS ROBOTS ABEE - ΑΡ. ΓΕΜΗ: 26555340000
  Copyright © 2023 www.soukosrobots.gr