• Αμυντικές Εφαρμογές

  Η εταιρία SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ, είναι μια κορυφαία βιομηχανία με μακρά πορεία και μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων ρομποτικών συστημάτων.

  Η δραστηριοποίηση μας στον  τομέα των Αμυντικών Εφαρμογών και αναμφίβολα η πετυχημένη συνεργασία μας με πολύ απαιτητικούς πελάτες, στα πλαίσια προώθησης των προϊόντων μας, αποδεικνύεται από την διαρκή και επιτυχημένη συνεργασία μας με την ελληνική κυβέρνηση.

  Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών οι έρευνες που διεξάγονται στοχεύουν στο σχεδιασμό και την κατασκευή αμυντικού εξοπλισμού, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στον εκσυγχρονισμό των θεσμικών οργάνων που συσχετίζονται με την αμυντική τεχνολογία και τις υποδομές στην Ελλάδα. Ως προμηθευτής τεχνολογικών συστημάτων και τεχνογνωσίας έχουμε αναπτύξει και παραδώσει τον εξοπλισμό και τα συστήματα που συμβάλλουν στην ασφάλεια των συνόρων μας και την προστασία των πολιτών από την τρομοκρατία.

  Η SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ συμμορφώνεται με τους διεθνείς κανονισμούς ποιότητας, προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων καθώς και των υπηρεσιών που προσφέρει. Η «Πιστοποίηση Διασφάλισης Ποιότητας» σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001: 2000 χορηγείται από τον διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TUV AUSTRIA.

  ΚΑΣΤΑΛΙΑ

  ΚΑΣΤΑΛΙΑ

  Κινητό σύστημα οικολογικής καταστροφής αποστρατικοποιημένων πυρομαχικών. Το σύστημα...

  CERBERUS ANTI RPG

  CERBERUS ANTI RPG

  ANTI-RPG σύστημα προστασίας Τα RPGs αποτελούνται κυρίως από μία πιεζοηλεκτρική κεφαλή που...

  ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

  ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

  Οι συνεχώς αυξανόμενες παγκόσμιες απειλές, όπως η τρομοκρατία, σε συνδυασμό με την...

  • ΚΑΣΤΑΛΙΑ

   ΚΑΣΤΑΛΙΑ

  • CERBERUS ANTI RPG

   CERBERUS ANTI RPG

  • ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

   ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

   

   

  b m e
  SOUKOS ROBOTS ABEE - ΑΡ. ΓΕΜΗ: 26555340000
  Copyright © 2023 www.soukosrobots.gr